torsdag 13 augusti 2009

LOVING CRAFTS OF COLOUR



Min vilja att pyssla är oftast större än min ork att pyssla. Alla dessa idéer som förgås enbart på grund av min energilöshet eller brist på motivation. Tryck är verkligen något jag gillar. Trycka tygkassar, T-shirtar eller disktrasor. Disktrastrycken har börjat bli lite av en specialisering. Dessvärre är det sällan jag tar kort på alla skapelser, vilket är väldigt synd eftersom det allt som oftast blir respektfullt snyggt - som det mesta jag gör. Hehe...

Disktrasorna ovan gjorde jag igår. De två översta gavs till min vän Emelie i födelsedagspresent. Hon samlar på rådjur så jag tyckte att det var ganska passande. De två nedersta blev misslyckadde så de tar jag nog och använder själv. Eller ger bort till någon fattig stackare som verkligen behöver byta ut sina disktrasor.

2 kommentarer:

Agnes sa...

Underbara! Nästa gång jag köper kläder vill jag ha sådana med ; ) Nu har jag bara några från Designtorget och de är lite tråkiga. Är det bara jag som tycker att de luktar snabbt väldigt skumt? Inte bara illa som en disktrasa utan konstigt.

HANNA sa...

Haha, du har nog rätt med det där med lukten. Tycker också att de känns lite unkna väldigt fort. Men det gör inte mina disktrasor...hehe ;)